Люба Матiнко-Вкраiно...

Люба Матінко-Вкраїно,
найдорожча, як  дитина.
Найяскравіша, як зірка.
Найсяюча, як сузір’я.
Зеленим килимом покрита,
весняним цвітом оповита,
блакитним небом заколисана,
гірською водою напоєна,
вінком багряним заквітчана.
Узимку, хурделицею заметена,
по весні, співом пташиним укрита.
Улітку – степами,жнивами.
По осені - різнокольоровими барвами.
Краса в тобі таємнича та неосяжна,
віками назбирана й поважна.
В любові твоїй купаються діти,
майбутнє для них тобою заповіте.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg


Рецензии