Звичка

Колись за лІкування
Я квІти дарував
Як дяку за старання
Що я здоровим став.

Або кон’як найкращий
Лише чоловІкам,
А нинІ звичай наший
Віддали лиш грошам.

Без грошей не лІкують,
Немає Їх – вмирай,
За ним І не жалкують,
Ти лишнІй так І знай.

О Боже, милостивий,
Який жорстокий свІт,
Хто бІдний й не лІнивий
Врятуй того вІд бІд.

Нехай живе І славить
Спасителя свого,
Хай дух твІй свІтом править
Для щастячка й мого.
08.05.17.


Рецензии