Я так кохаю тебе...

Я так кохаю тебе…
Лину думками в даль,
Погляд прорізує темряву ночі,
Серце, як листя, тріпоче.

Дощ за вікном шумить,
На кленові лист шепотить,
Ніби розказати хоче
Про зустрічі наші щоночі.

Добре, як любляться двоє,
Серця коханням палають.
Жар їхніх сердець в темноті
Освітлює все на путі!


Рецензии