Далеко...

Далеко журавлі летять від нас,
Прощаючись, жалібно курличуть,
Неначе з собою нас кличуть,
Полинуть думками у даль.

Піднятися з ними у гору,
Забувши печалі свої,
Розправити плечі, як крила,
Підвівши свій зір до гори.

Побачити обрій далекий,
Вдихнути повітря струю,
Купатись у променях сонця,
Очистивши душу свою.

Обрій палає червоно,
Прорізує синь висоти,
Небо над нами безхмарне
У мріях туди полети.


Рецензии