Все..

Все  радується дощу:
Листочки умиваються,
Квіточки розпускаються,
Травичка посміхається,

Все зеленіє розвивається.
Сонце вийде із-за хмари,
Радуга засяє; защебечуть
Радо пташки, Бога прославляя. 


Рецензии