В дорогу далеку!

В дорогу далеку підемо ми скоро,
В дорогу, котра пролягає крізь віки.
Побачим багато, почуєм ще більше
І Ангел оцінить всі наші гріхи.

У Вічному царстві поселимось всі ми
І Бог нам розкаже, як далі нам буть.
Його прославляти, нащадків любити
І з Космосу слати на Землю привіт.


Рецензии