Збиралися...

Збиралися у Європу,
Не попали ?! 
Славні українці,
Внуки козаків,
Не слухали заповітів
Дідів, прадідів.
Що боролися за волю
І долю рідної землі.
Жили і мріяли, що будуть
Щасливо жити внуки
У ріднім краї.
Діди заповідали: –
«Свободою, щоб дорожили,
В союзи не вступали,
Могучу Українську державу
Самостійно будували».


Рецензии