ШАХИ 2

        ШАХИ 2

Ён патылицу часаў –       
Думаў афигенна,               
А увесь народ з их ржаў –
Ржаў папераменна.            

Сэбе лысину пацёр               
И прапев – херова,             
Ну ты, хлопец, и хицёр –    
Граеш шыбка клёва.               

Микола-стихоплёт 2017г


Рецензии