Люби життя

Люди! Ви ж усі люди..
Народжені любити,усе що навкруги
Але,чому ж не кожний з вас,борець за життя?!
Невже неможливе,душі каяття?
І як зрозуміти накоене,те,що далеко у серці шкребе
Не зважайте на те,що учора зроблено
Та хай залишає,біда і горе тебе..
Буває важко,дуже важко в житті
Ти тільки не падай духом,далі йди
Стежку майбутнього прокладаємо самі,
Щоб побороти незгоди руками
Людина-Божа істота,і поборить усе
Тільки б сили знайти і навчитись радіти за все
Любити життя таким-яке воно є
Приймати навіть найстрашніші муки
Здійснити завітне бажання своє
Та ніколи,чуєте?
Ніколи не покладати руки!


Рецензии