Я морe рiзнe люблю...

Я море різне люблю -
бурхливе, мирне, хвилясте.
Я море всяке люблю -
несамовите, пінисте, сріблясте.
Як море, по тобі сумую,
наша зустріч,  шкода, ще не відбулася,
знаю, тепер на цілий рік
здолає душевна втома.
Я море щиро люблю,
заряджаюся ним, як батарейка.
Я море віддано люблю,
але Життя мінливе,
як лицедійка.
Спасибі Природа,
що поїш своїм Світлом.
Спасибі, Рідна,
що народжуєш Поетів.


Рецензии