Идеал

Ідеал...то лиш чиїсь дурні кордони,
За меж яких вони бояться вийти,
Зловив ти щастя у свої долоні,
Так будь же добрий все терпіти...

Якщо від рамок світу вибрав ти свободу,
Забудь про ідеал, правила оті дурні,
Не йди за стадом, не наслідуй моду,
Бо все прекрасне, з'явилось з помилок в житті


Рецензии