Пам ять майбутнього

Твої очі розповідають більше
І вуста розкривають красу
Я мовчу через п'яні вірші
Я кричу через радість і сум

Як здійняти до неба і вище
Те що було чи є поміж нас
Я залишу страждання у тиші
Потім вибухну масою фраз

Я вже звик купувати для тебе
Непотрібні букети троянд
Ти сприймаєш квіти ще гірше
Ніж дешевих людей ''напрокат''.


Рецензии