P. S. До Укродебiлiзацii 1

А чорний бiс, по свiтi скаче, очей лишае та сердець,
Мiзк обертае в холодець, i дурить як кротiв незрячих!!!!!
Мавр майже свiт увесь нагнув, лицем до власноi ширiньки,
А деякi,скорiш,навшпиньки, щоб хтось без черги не вхопнув!!!!!
Бос водить хрiном по губах, хто рот роззявить зразу-АХ!!!!!!
I-ОХА, в страстному екстазi,на радiсть бiсовiй заразi!!!!!!
В цiй черзi - Нiмець,англiчанин,
Француз, канадець та датчанин,
Латиш,япошка та поляк,
А главний хрiносос - ХОХЛЯК !!!!!!!!!

          К.В.Н. ( Ярослав Галан ).


Рецензии