А хочеш почути мiй голос? За мить?

А хочеш почути мій голос? За мить?
Нехай це наївно і смішно?
Мій номер – твій пальчик. Мій голос пашить
Гріхом – оксамитовим, ніжним...

Твій пальчик, мій номер – сучасні зв'язки.
Мій голос і я – наче поруч.
І ближче мій голос, ніж відстань руки.
І лагідне м'яко говорю.

Я – вірш прочитаю, а ти – усміхнись...
Я – поруч... Комфортно і просто.
Візьми телефон, набери, не барись –
Як в щасті потреба є гостра...


Рецензии