Абжора 3

       АБЖОРА 3

На два стулы ён садзиўся –      
Вельми гэтым ганарыўся, 
И з'ядав вядро яды               
Ён за кожны раз тады.             

Сэксам ён не занимасўя –   
Лезць на цёлак ён баясўя,    
Цёлки ж абажали Жору –      
Вялизарнага абжору.               

Микола-стихоплёт 2017г   


Рецензии
Милый братец Жора
Вовсе без надзора,
Потому обжора.

Дорошенко За   22.06.2017 13:58     Заявить о нарушении