Засипати щасливою, прокидатись щасливою...

Засипати щасливою, прокидатись щасливою,
ти навчив мене, любий, сердечністю щирою.

Де б не був ти, я поруч, я вірна попутниця.
І свята, і водночас грайлива розпусниця.

Бо без тебе немає ні долі, ні радості.
І для кого тоді мої всі ці принадності?

Так, люблю я бездонно, шалено, нестримно.
Ти мій янгол, душа, ти моя половина...


Рецензии