Мiй Ангел!

Щаслива...!
Щовечора я Ангела вкладаю спати.
Чи варто більшого, для жінки, від життя чекати?!
Це так безцінно...!
Коли маленькі ручки тягнуться тебе обняти!
Найкращий дар - щиру любов Дитини відчувати!
А вранці, сонним голосом, промовить "мама"...
Без сліду зникне будь-яка душевна рана!
Син - цілий світ емоцій, радості, добра,
Любов до свого Чада ніколи не вмира...!


Рецензии