Час

На атоми поділене життя,
Дрібні частинки, що складу до купи.
Без жалю і без каяття,
Картину викладають вміло руки...

В ній смуток, біль і туга проглядаються,
Перепитій, емоцій вир гуля.
Серця, що в пристрасті купаються,
І час...., зведе все до нуля...

Там радість, сміх і ейфорія,
Сонячні промені яскраво виграють!
Кожен наступний день - нова подія,
І знову час..., стрілки годинника назад не повернуть...! (с)


Рецензии