Лист Герою!

Привіт відважному Герою,
Ти захопився злою грою...
Подався у місця, в яких земля омита кров'ю,
Із серцем, сповненим любов'ю....

Привіт, хоробрий наш Солдате,
Довкола Тебе тепер зброя, і чути постріл з автомата...
Там гинуть люди!
Війна безжально людські долі губить...

Привіт, єдиний син у мами,
Пішов тернистими стежками...
Залишив смуток, біль у серці.
З надією завжди відчинені у домі дверці...

Привіт, Ти - гордість тата,
Щодня, біля воріт, чекає він свого Солдата...
В його очах сльози блищать,
Від хвилювань руки старенького тремтять.... (с)


Рецензии