Сумно тремб та ще гра

Сумно трембіта ще грає,
Гомін по горах іде…
Ворог на Сході гуляє
З собою нам горе веде.

Ллється кров і бухикають міни,
І кулі летять раз на раз.
Cтогнуть-здригаються стіни,
Звістки горя доходять до нас.

Щоб трембіта нам радісно грала,
Хорошую вість нам несла,
Щоб Україна кривди не знала,
Щоб у крові вже більш не була.

Щоб ніколи не плакали діти,
Що їх батька нема поміж них,
Щоби всюди все квітнули квіти
Й щоби залп від гармат уже стих.

17. 05. 2017.


Рецензии