Менi Тебе не вистача

Мені Тебе не вистачає,
Життя із дня на день минає...
А доля, зізнаюсь, жалю не має,
Закоханих навіки розділяє!

Одна лиш зустріч, ніби подарунок,
Залишилась у пам'яті, немов малюнок.
І жадібний Твій поцілунок,
Ніколи не забуду, він мій порятунок...! (с)


Рецензии