Бог завжди з нами...

Бог завжди з нами,
у фізичному Світі,
матеріальному, духовному
і вербальному.
Він усюди Тут і Зараз,
відчуваємо кожну свою Годину.
Йому лише відомий наш термін,
коли закінчиться Життя Урок.
Граємо ми з Життям,
як пустотливі діти,
грішимо, щоб Він не помітив,
а від батьківського ока
сховатися не можливо,
давайте приборкувати свій запал
обережно.Робіть все не для себе,
а лише для Бога і буде щасливою
Ваша Дорога.
Уроки Його порою нам здаються
жорстокі, але видно, тільки так
ми зрозуміємо, що не самотні.
Скільки сліз і криків Душі
над Планетою кружляє у тиші,
ці енергії, якби
у матеріальному вигляді могли
відтворитися, то їх повірте,
можна було б злякатися.


Рецензии