Чужi слова... Чужi слова...

Чужі слова... Чужі слова...
Я знов і знов у вас в полоні.
Я надсилаю вам прокльони.
Та знову ви – не раз, не два...

Чужі слова... Слова чужі...
Приходите, коли не просять.
Вражаюсь, як земля вас носить,
Беретесь звідки у душі...

Чужими – мов руйную храм.
Чужі – недобрі і огидні...
Слова чужі – людині рідній –
немов живу чужим життям...


Рецензии