***

Я немов отой письменник , який не публікується
Як вітер ,що обличчям не відчується
Якщо тебе не чути , то вірші писати без цинуса
Я немов немов незрозуміле , плюс без свого мінуса
Я сам в думках за двох нас мутив
Я коли тебе бачив над собою шутив
Я немов старий , що мріє бути молодим
Я немов вогонь що не може покинути дим


Рецензии