Весняне сонце!

Весняне сонце пригріва, землю осяває,
В небі хмаринка пропливає, дощик накрапає.
Умиваються дощем проліски, стеблинки,
Природа радісно зустрічає крапельки-краплинки.
Прокидається від сну, все кругом зелене,
Весна прийшла всі раді їй: березки, сосни, клени.
Метушаться горобці, в калюжах купаються,
Кіт за ними спостерігає, на сонці вигрівається.
Метелик крильця розправив, на квіточку сів,
На сонці пригрівся, нектару напився
І далі мандрувати, шукати пару, полетів.


Рецензии