My sun

Цей погляд містить тисячі зірок,
Що яскравіші за усе на світі.
І знаєш, твої рухи й кожен крок,
Мов повторюють фігури всіх сузір’їв.

Ти моє сонце, що завжди палає
І зароджує нове життя
На планеті, де життя згасало
Від темряви і від забуття.

Тут з’явились дерева і квіти,
Що не шкодують запахів й фарб.
Далеко десь сміються діти -
Збирають квітки обережно, мов скарб,

Для того, щоб зробити віночок
Із кульбаб і якихось ще трав,
І тихо крикнути голосочком:
«Тату, я тобі дарунок зібрав!»

Знову сон, такий солодкий і світлий
Сниться і радістю п’янить.
Ще трішки – і ми цю заповітню
й щасливу відчуємо мить.

А поки грій, не переставай світити -
Це потрібно для тих самих квіток,
З яких скоро руками дитини
Буде зроблений для тебе вінок.

Ти моє сонце, що завжди палає.
Дякую за нове життя.
Коханий, для нас зірки заграли
І за собою ведуть в майбуття.


Рецензии