из

;ўши; матни

Мен излайман бирон йигитга,
Кўнгил ;ўйиб улгурмаган ;из.
Ўзга ;ўйнин ного; умидга,
Куйиб-ёниб тўлдирмаган ;из.

Кетгандан сўнг ёри уйланиб,
О;у фарёд чекмаган бир ;из.
Тоза юрак билан, ийманиб,
Севмо;ликка тайёр, ;озир ;из.

Банд бўлмаган боши, юраги,
;уло;лари тишланмаган ;из.
Орзуларга тўла дил, ба;ри,
Билаклари ушланмаган ;из.

Осмон бизга ў;исин нико;,-
Бизни ;ўшсин Яратган, Олло;.
Насиб ;илсин бизга бахтли ро;,
Иффатини бой бермаган ;из.


Рецензии