Спасиб, Мамо

Мамо,мила,ніжна,єдина,
Так  хочу я ,щоб Ви були щаслива.
І від чистого серця говорю спасибі,
Спасибі,що в хвилину важку завжди поруч була.
Спасибі,що достатньо було мені ласки й тепла.
Спасибі,що не знала я бійок і п'янства батьків.
Спасибі,що стільки у мене щасливих цих днів.
Спасибі,що міцно за руку узявши Ви мене вели,
Завдяки Вам ніколи не знала я горя й біди.
Спасибі,Мамо,за все.
Спасибі й пробачте мене.
Пробачте,якщо чимось образила аба нагрубила.
Мамо,Ви сама красива,дорога і любима.
Ах,скільки пролято сліз,скільки недоспаних ночей,
Чому ж я раніше цього не цінила...
Мамо,Ви сама красива!
Ні в кого немає таких прекрасних зелених очей,
Сповнених смутку й надій,
Так багато я бачу в них мрій.
Мамо,багато ще хочу сказати,
Та немає вже слів.
Те,що на серці неможливо передати.
Пробачте мене,Мамо.Я люблю Вас!!!!!
                січень 2017 рік


Рецензии