Прояви любовi

Обожнюю, коли моїм волоссям граєшся,
Так ніжно Ти його торкаєшся...
В ту мить, немов весь світ здригається...,
Любов в бажанні доторкнутись проявляється!

Шепочеш лагідні слова,
Від Тебе обертом йде голова,
І тіло в'яне від Твого тепла...
Кращого за Тебе не було... й нема...! (с)


Рецензии