Впала

 


Впала....
Піднятись більше вже немає сил.

Закривши очі, на краю прірви, без страху стояла,
Зробивши крок вперед, вже не розправила я крил...

Відважна, гралася з вогнем.
Не думала, що світло може затягнути...

Не раз обпікшись, з смутком і жалем
Я гордо стверджувала: "Такому більше вже не бути!"

Та людей манить невідомість,
Втрачає сенс здоровий глузд...

Стан тіла - повна невагомість,
Солодко-кислуватий смак коханих уст... (с)


Рецензии