Приходь щоночi в моi сни

Приходь щоночі в мої сни,
Вже не далеко до весни...

Щоби народжувалась знов,
В наших серцях палка любов...!

Від ейфорії подих тамували,
Разом світанки зустрічали...

Та Ти, на жаль, всьо лиш сон,
Знайому пісню награва акордеон...(с)


Рецензии