Моя любов

Моя любов, як подих вітру,
Мов ясний промінь сонячного світла...!

Моя любов чистесенька, немов сльоза,
В міру солона, як морська вода...!

Моя любов безжальна, як вулканом викинута лава,
Гірка на присмак, немов класична чорна кава...!

Моя любов цвіте, як маки в полі...
Моя любов не може жити у неволі...! (с)


Рецензии