Не йди!

Не йди! Залишся! Пригорни!
Люблю в Твоїх обіймах засинати.
З Тобою кольорові бачу сни,
Не хочу я Тебе ще відпускати.

Так хочу відчувати дотик Твоїх рук,
Теплом лиш Твого тіла зігріватись,
Шалений викликаєш серця стук,
Завжди Тобою буду милуватись! (с)


Рецензии