Стрiли любовi!

Так багато щасливих років,
Яких завжди буде мало!
Сотні тисяч до зустрічі кроків...,
Ще ні разу я так не кохала!

Наша зустріч була випадкова,
Ми зіткнулись, мабуть, ненароком.
Розташована поруч галерея квіткова,
Наздогнав Ти мене швидким кроком.

У руках майоріли тюльпани,
Яскраво-червоного кольору, кольору крові.
Захоплення керувало думками,
В серця влучили стріли, стріли любові...! (с)


Рецензии