Так хочу

Я так хочу тебе обійняти,
доторкнутись твоїх долонь.
Ніжно губі твої цілувати,
в твоїх рук попасти полон.

Я так хочу тебе обійняти
і почути обійми твої.
Щось на вушко тепле сказати,
Тільки в очі дивитись тобі.

Я так хочу тебе обійняти,
чути голос твій поруч завжди.
Ну а зараз піду краще спати,
Щоб скоріше зустрітись у сні.


Рецензии