Люблю тебе i серцем вiдчуваю...

Люблю тебе і серцем відчуваю,
як гаряче палає твій вогонь.
Але я свій до строку приховаю
в далеких закутках моїх безсонь.

Там тiльки ти, там тільки ти, єдиний,
моє натхнення, лагідність буття,
а ще – все те, до чого серцем лину,
а ще – життя.


Рецензии