Пташка!

Де ділись крила Твої, Пташко?
Без них в житті до болю важко.
Пригадуєш, як мчалась в даль,
Залишивши мені один лиш жаль...

А... Ні, ще спогади, мов стріли,
Які у серце вмить влетіли.
Коли лиш вранці очі відкриваю,
Вони все глибше й глибше проникають....

Не гоять ліки "часу" рани,
На серці викарбувані шрами.
Вночі, як очі закриваю,
У снах в минуле поринаю....

Так і живу роками, лише згадками,
Немов у браузері збереженими вкладками....
І... Хоч не раз історію я намагався витирати,
Ти - наче вірус, таких важливо пам'ятати! (с)


Рецензии