Просто книга

 
Зумієш полюбити, то люби!
А ні, не залишайся, просто йди.
У спогадах Ти закарбуєшся інтрижкою,
Не до кінця прочитаною, подалі від очей закинутою книжкою...

Коли сторінку за сторінкою гортаєш,
І від прочитаного радості Ти не відчуваєш,
Не варто силувати себе читати,
Навчися книжку просто закривати!

Якщо сюжет незрозумілий,
Не думай, що в собі знайдеш Ти сили.
Сторінки зімнуті так легко рвуться,
Їх хоч поклеїш, букви в слово більше не складуться!

Не псуй історію, яку хтось інший радо прочитає,
Відомо, що понівечена книга, увагу читача до себе вже не привертає... (с)


Рецензии