А пам ята ш?!

А пам'ятаєш ніч прощання?!
У небі майоріла зірка рання.
Ти ніжно шепотів слова кохання,
І запевняв, я перша і остання!

Та чого варте слово - лише звук,
Яскравий вираз неминучих мук,
Спричинить інтенсивний серця стук,
Потребу у обіймах рідних рук.

В житті лиш досвід загартовує добряче,
Тепер та юна дівчинка більше не плаче,
Уроки долі прийняла терпляче,
Тужи, що її втратив ти, юначе! (с)


Рецензии