Почуття кохання

А що для Тебе почуття кохання, милий?
Мені ж воно дарує крила!
І відчуття які Тебе переповняють,
Коли відверито запевняєш - "Я кохаю"!
Немов до сонця я рукою дотулилась:
Болюче обпеклась, а заодно й зігрілась.
Я пташкою здійнялась в небеса,
В момент, коли зізналась, що лише Твоя.
Такі слова на вітер не кидають,
Ті люди, які щиро й віддано кохають! (с)


Рецензии