Killing me sofly

Твій хтивий погляд,
Палають вогники в очах.
Змінив докорінно мій світогляд,
Тримаєш міцно у своїх руках.
Ти вабиш, маниш і до себе притягаєш,
І ніжно, пристрасно, захопливо кохаєш,
Цілунки Твої, як медяники смакую,
У небеса лечу, у той момент, коли тебе цілую.
Готова пережити насолоду Твоїх мук,
Лише не смій Ти відпускати мене з своїх рук!


Рецензии