Нe понeвiряймося Душeю...

Не поневіряймося Душею,
як зустріч з розлукою,
сила зі слабкістю,
радість і з мукою.
За добро добром
давайте платити,
а не топити його
в калюжі суєти.
До визнання за крок,
треба побороти
чуттєвий потік.
Давно нам треба зрозуміти,
що свої кандали,
ставимо вище
бажання їх позбутись.
Та для тих,
кому хітрість - Бог,
завжди є на пожиток.
Лиха година витанцьовує
свої танці.
Гіркий час
зненацька застав.
Свинець невідання страшний.
Коли вже настануть
світлі дні?
Придивимось давайте
до розтриньканого
просто так,
та використаного не тими.


Рецензии