Найкраща в свiтi жiнка - це моя

Найкраща в світі жінка - це моя
Так думає, напевно, кожен п'ятий
І десь серед цих п'ятих є і я,
Хто знає про закоханості свято

Я вірю, що нам з нею пощастить
Молюся і в безсиллі, і при силі
Бо найцінніша, як для мене, мить
Коли засяють очі її милі

Я вірю, що погане все пройде
Розчиниться як хмара в небосхилі
І шквал, що не врятуєшся ніде
Замінять штиль і ласки ніжної хвилі.

Найкраща в світі жінка - це моя
Піде вона, я ким без неї стану
Завжди тому прошу у Неба я
Здоров'я і найкращого їй стану.


#найкраща_світі_жінка  #думає_напевно_кожен 
#небосхилі   #закоханості_свято_хмара_небосхилі


Рецензии