Яскрава заграва прокинулася...

Яскрава заграва прокинулася,
моя Душа в нєї поринула.
Стрепенулася, розбудила
любові надію,
яку обійняти розумом
нелегко, але осягнути
прагнемо все одно.
Благо, коли в серці
панує єдність
ясності і простоти.
У Життя гідні
задуми втілюються,
такими ж засобами.
Страх перед Життям
канув в літа,
тільки Істина її перемога.
Посміхнеться мені Доля,
чи ні - риторична
вже відповідь.
Час вищої життєвої
активності настав,
сам прийшов, хоча і
запізніло.
Вище голову друзі,
адже під ногами у нас
Рідна Матінка Земля!


Рецензии