щоби вийти з коми - серед кв тня потр бен сн г

щоби вийти із коми - серед квітня потрібен сніг,
відчинити двері, щоб волосся розпАтлав вітер.
так болить до сих пір від банального "не зберіг",
так болить, наче в нас ще не вмерли діти.

важко бути неторканим аркушем зручного формату,
коли на тобі з десяток історій, розірваних вщент.
бажання сховатись у шафі і підпалити кімнату,
і щоб змило її невблаганним їдкИм дощем.

я не можу йти далі, тому що не відчуваю ніг,
ще давно півменЕ наче вмерло, мабУть, то як раз вони.
щоби вийти із коми - чекаю на того, хто б мені допоміг,
але все, що потрібно, це трохи снігу серед весни.

не людина, а страх знову падати з хмарочосу,
наче біль не новий, але можна від нього втекти.
що може статись, для того, щоб вийшла боса
на сніг серед квітня?
бо не вийду я без мети.


Рецензии