Особлив й людин можна в дкрити двер

Особливій людині можна відкрити двері
до свого серця, душі, туди, де завжди зима.
У когось є любов в житті, а у когось - лише на папері,
тому що вона не потрібна і народилась вона дарма.

Ні мова, ні одяг, ні навіть відсутність миру,
ніщо не завадить вогню, що палає зовні,
буває, що можна спалити навіть усю квартиру,
тільки б поглянути в очі його безмовні.

Та поки не стало це приводом сміху,
не стало хворобою, від якої нема панацеї,
не потрібно пускати людину до снігу,
для того, щоб б стати колись чиєюсь.


Рецензии