ЙОЙ!

ЙОЙ,ТО ВЩЕПНIТЬ БО Ж ТО МЕНЕ
ТО СОНЦЕ,СОНЦЕ!..Я АЖ МЛIЮ...
ТАК ГАРНО ТЕ! ТИ В МЕНЕ Є!!!
Є В МЕНЕ СОНЦЕ!ЛЮБЕ ДОСI!

ЦЕ СОН...ЦЕ СОН...- Є НIЧ НА ТЕ
ДЕ ПО ТРАВИЧЦI НОГИ БОСI
ПУХНАСТИКИ З КУЛЬБАБОК ТI
МЕНI ВПЛIТАЮТЬСЯ У КОСИ

ВI СНI ТАК НIЖНО ЦIЛУВАВ
Я Б НЕ ХОТIЛА ТI ПОКОСИ
САМА ЛИШИЛАСЯ БИ В СНI
ТРАВА,ЩО В РIСТ,ТА НОГИ БОСI

О СОНЦЕ,СОНЦЕ!-ДЕНЬ ПРИ ДНI
У СИНЮ ДАЛЬ ЗДIЙМАЮ РУКИ
БIЖАТЬ I НОГИ ПО ТРАВI
ЯК ЗАВЖДИ ТIЛЬКИ-БОСI,БОСI!


Рецензии