МО В РШ

Мої  вірші,мов бджоли  вилітають,
Мов ріки гірські ,швидкоплинно  течуть.
В написанні зупину ніколи не знають
Й зміст глибокий  з красою  у собі несуть.

Мої вірші красу несуть з собою,
Мелодію сердець вони передають.
Дзвенять вони весною гомінкою
Й, мов лебеді прекрасні ,по воді пливуть.

Мої вірші-це килим різнобарвний,
Який за душу будь-кого  бере,
Це переспів птахів  в гаю шикарний,
Це красень-олень,що  поважно  йде.

Мої вірші ,мов райдуга барвиста,
Беруть початок в чистім джерелі.
Душа вкладається співуча і іскриста.
Й летять,немов  у небі журавлі.

17.05.2017 р.


Рецензии