Путана-3

І тому дам, і тому дам,
І іншому - задарма,
В політиці немає драм,
Коли щастить на картах.

Коли у дурнях - всі окрім -
Улюбленців фортуни,
Їм кинуть в ноги карти й Рим,
І гроші, й обладунки.

Та карти путають звичай -
Й щастить уже колишнім...
Затятим дурням - зачекай
Погони зразу вішать.

І тому дам, і тому дам,
Махляр махлює козир -
Програти можна тільки там,
Де суть не в перемозі.

Та путає фортуна масть,
І путаються карти,
На коні - став іконостас
Із ликів членів партій.

Партія зіграна - щахрай
Свої збирає кості.
Як граєш, то не обіграй,
Себе по випадковості.


Рецензии