все

забуте не забути...
далі крутитися в голові,
розмножуючись в мільярди гнилих бажань.
зупинити на ноті "мі",
дати здохнути тим,хто оглух
сліпим - руками побачити рай.

...і скинути

всі собаки рвуть дивних в дрібні шматки,
всі розлючені прагнуть знайти кінець,
най їм грець!
пробач, вже пройшли..

барви сірих завжди вражають дурних,
прослідкуй - от і новий твій епілог.
хто ж богу бог?
хто лікує його помилки?

..ми
ми танцюємо, ми лежим десь в півметрі стіни,
тягнем темні обличчя до вищого

все. не стукай. ніхто не відкрив.

все так просто..
дослухайся..
знищ його...


Рецензии